Stöd vårt arbete

Vill du stödja Falkenbergs Kvinnojour

Vill du stödja med ett bidrag?

Bankgiro: 390-1394

Samtliga bidrag går oavkortat till de kvinnor och barn som Kvinnojouren får kontakt med och nyttjas inte till den dagliga driften av verksamheten. Medel användas bland annat till mat och kläder, julklappar, födelsedagspresenter, resekostnader, aktiviteter med inneboende barnen mm.

Önskar du bidra till Beatas fond, bankgiro 390-1394, märk insättningen med ”Beatas fond”.

Beatas fond är upprättad till minne av en kvinna i Falkenbergs kommun som blev mördad av sin man i sitt hem. Bidrag märkta med ”Beata” går i första hand till kvinnor och barn som lever med ett övergripande hot om att bli mördade av någon i sin nära relation.

 

Vill du stödja oss i arbetet med utsatta kvinnor och bli jourkvinna?

Det spelar ingen roll vad du kan tänka dig att hjälpa till med eller hur mycket tid du kan bidra med, all hjälp är välkommen! Ring oss på telefon 0346-822 50 eller skicka ett mail så tar vi kontakt med dig.

 

ALL HJÄLP ÄR VÄLKOMMEN!

 

Tänk på…

Att du snabbt kan lämna sidan, om du behöver, genom att klicka på knappen ”Lämna sidan nu” i vänstermenyn. Du länkas då till Google.se.

Skälet till att vi har en ”panik-knapp” är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker, därför erbjuder vi också ett sätt att snabbt kunna hoppa bort från vår hemsida om man behöver.

Glöm inte att rensa historik, cash mm. i webbläsaren när du är klar med ditt besök, om det finns risk för att någon ”kollar dig”. Läs mer om hur du gör här.

Glöm inte heller att stänga ner fönstret/fliken i webbläsaren när du är klar med ditt besök.

 

Tor Browser – Surfa anonymt med webbläsaren Tor Browser. Ladda hem den här.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann