Vad händer när du ringer?

Det är många som ringer till kvinnojouren och vi är vana att lyssna. Inget problem är för litet eller för stort. Kanske vill du träffa någon att prata med. Då kan vi bestämma tid för ett samtal, antingen på kontoret eller på någon annan plats. Du som ringer kan vara anonym eller tala om ditt namn. Vi gör inga anteckningar om den som ringer annat än det vi kommer överens om, t.ex. telefonnummer om vi ska ringa tillbaka. Du bestämmer själv hur länge och hur mycket du vill ha kontakt med kvinnojouren.

Ringer du på dagtid är den som svarar en av våra anställda kvinnor med lång erfarenhet av att möta personer i din situation  du når oss på telefonnummer 0346-822 50.

Vi har telefontid: måndag – fredag klockan 08.00–16.00

Vid akut behov av hjälp övrig tid ringer du 112.

Du kan även vända dig till Kvinnofridslinjen, 020-50 50 50, som är en nationell stödtelefon för dig som utsätts för våld och/eller hot. Kvinnofridslinjen är öppen dygnet runt.

Tänk på…

Att du snabbt kan lämna sidan, om du behöver, genom att klicka på knappen ”Lämna sidan nu” i vänstermenyn. Du länkas då till Google.se.

Skälet till att vi har en ”panik-knapp” är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker, därför erbjuder vi också ett sätt att snabbt kunna hoppa bort från vår hemsida om man behöver.

Glöm inte att rensa historik, cash mm. i webbläsaren när du är klar med ditt besök, om det finns risk för att någon ”kollar dig”. Läs mer om hur du gör här.

Glöm inte heller att stänga ner fönstret/fliken i webbläsaren när du är klar med ditt besök.

 

Tor Browser – Surfa anonymt med webbläsaren Tor Browser. Ladda hem den här.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann