Hans & Hennes ungdomsjour

Hans & Hennes Ungdomsjour är för tillfället vilande och tar inte emot stödsökande.

Är du ung och behöver någon att prata med kan du vända dig till Falkenbergs Kvinnojour 0346- 822 50 eller surfa in på tjejjouren.se där finns både tjejjourer, som vänder sig till tjejer, och ungdomsjourer, som vänder sig till alla som är unga oavsett kön.

”En jour för alla”

Till oss kan du vända dig, kille som tjej eller du som väljer att inte definiera ditt kön, med frågor och funderingar kring det mesta. Du kan vara helt anonym och vi som svarar på dina frågor har tystnadsplikt vilket innebär att det du säger stannar hos oss.

Till oss kan du bland annat komma med frågor kring våld, sexuella trakasserier eller om man har det lite tufft i skolan, ingen fråga är för liten för att ställas. Vi stöttar dig genom att lyssna.

 

Gå till vår hemsida här.

Tänk på…

Att du snabbt kan lämna sidan, om du behöver, genom att klicka på knappen ”Lämna sidan nu” i vänstermenyn. Du länkas då till Google.se.

Skälet till att vi har en ”panik-knapp” är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker, därför erbjuder vi också ett sätt att snabbt kunna hoppa bort från vår hemsida om man behöver.

Glöm inte att rensa historik, cash mm. i webbläsaren när du är klar med ditt besök, om det finns risk för att någon ”kollar dig”. Läs mer om hur du gör här.

Glöm inte heller att stänga ner fönstret/fliken i webbläsaren när du är klar med ditt besök.

 

Tor Browser – Surfa anonymt med webbläsaren Tor Browser. Ladda hem den här.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann