Hemligt boende

Kvinnojouren i Falkenberg har plats för sex kvinnor med barn i sina skyddat boende. Där kan vi ta emot kvinnor och deras barn för boende på en skyddad adress under en period.

Boendet är lägenheter med en hemliknande miljö och med självhushåll. Under vistelsen finns kvinnojourens personal tillgänglig på dagtid på telefon 0346-822 50 till stöd och hjälp för de boende.

Vid behov av kontaktperson under kvällar och helger finns möjlighet till detta av någon av de jourkvinnor som arbetar ideellt i kvinnojourens verksamhet.

Tänk på…

Att du snabbt kan lämna sidan, om du behöver, genom att klicka på knappen ”Lämna sidan nu” i vänstermenyn. Du länkas då till Google.se.

Skälet till att vi har en ”panik-knapp” är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker, därför erbjuder vi också ett sätt att snabbt kunna hoppa bort från vår hemsida om man behöver.

Glöm inte att rensa historik, cash mm. i webbläsaren när du är klar med ditt besök, om det finns risk för att någon ”kollar dig”. Läs mer om hur du gör här.

Glöm inte heller att stänga ner fönstret/fliken i webbläsaren när du är klar med ditt besök.

 

Tor Browser – Surfa anonymt med webbläsaren Tor Browser. Ladda hem den här.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann