Så kan vi hjälpa dig

Du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med.

Det kan t.ex. vara att få stöd vid polisanmälan, ett akut boende eller stöd i kontakt med socialtjänsten. Det kanske räcker för dig att få prata med någon om det du varit med om. Tillsammans kan vi prata om vad du önskar hjälp med och hur vi kan stödja dig i det.

Om du bestämmer dig för att göra polisanmälan kan vi på kvinnojouren stödja dig och dina barn. Om du själv önskar kan du även få hjälp av en samordnare på kommunens socialtjänst.

Behöver du och dina barn fly från hemmet för en tid? Då finns det möjlighet att bo i någon av våra lägenheter en kortare tid tills du fått hjälp till ett annat boende.

 

Tänk på…

Att du snabbt kan lämna sidan, om du behöver, genom att klicka på knappen ”Lämna sidan nu” i vänstermenyn. Du länkas då till Google.se.

Skälet till att vi har en ”panik-knapp” är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker, därför erbjuder vi också ett sätt att snabbt kunna hoppa bort från vår hemsida om man behöver.

Glöm inte att rensa historik, cash mm. i webbläsaren när du är klar med ditt besök, om det finns risk för att någon ”kollar dig”. Läs mer om hur du gör här.

Glöm inte heller att stänga ner fönstret/fliken i webbläsaren när du är klar med ditt besök.

 

Tor Browser – Surfa anonymt med webbläsaren Tor Browser. Ladda hem den här.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann