Falkenbergskvinnojour anordnar föreläsning om barn

 

Är du intresserad av hur barn påverkas av att utsättas för våld i sin familj?

Falkenbergs kvinnojour fyllde 30 år och vill uppmärksamma barn och unga till våldsutsatta föräldrar. Jouren bjuder in intresserade till en föreläsning om barn med trauma.

Ämnet för Anders Brobergs föreläsning är anknytningsteori och aktuell forskning för hur barn påverkas av att utsättas för våld i sin familj och framförallt hur skola, socialtjänst och barn och ungdomspsykiatrin kan bli bättre på att upptäcka förekomst av våld i familjen. Anders Broberg har arbetat och forskat inom klinisk psykologi med inriktning mot barn och ungdomar vid Göteborgs universitet och har skrivit flera böcker om anknytning.

Föreläsningen baseras bland annat på resultatet från forskningsprojektet iRisk (Utveckling av Insatser, Risk- och Skyddsbedömningar för våldsutsatta barn).

 

Datum: 24 oktober 2017

Tid: 09:30-16:30

Lokal: Teater Storan, Torggatan 10, 311 31 FALKENBERG

Övrigt: Föreläsningen är kostnadsfri, för och eftermiddagsfika ingår.

Anmälan senarast till: info@falkenbergskvinnojour.se

Obs! Begränsat antal platser.

 

Varmt välkomna till en inspirerande dag!

 

Med vänliga hälsningar

Falkenbergs kvinnojour

 

Föreläsningen delfinansieras av Brottsoffermyndigheten

Tänk på…

Att du snabbt kan lämna sidan, om du behöver, genom att klicka på knappen ”Lämna sidan nu” i vänstermenyn. Du länkas då till Google.se.

Skälet till att vi har en ”panik-knapp” är att vissa kan känna sig hotade och övervakade och vill hemlighålla vilka webbplatser de besöker, därför erbjuder vi också ett sätt att snabbt kunna hoppa bort från vår hemsida om man behöver.

Glöm inte att rensa historik, cash mm. i webbläsaren när du är klar med ditt besök, om det finns risk för att någon ”kollar dig”. Läs mer om hur du gör här.

Glöm inte heller att stänga ner fönstret/fliken i webbläsaren när du är klar med ditt besök.

 

Tor Browser – Surfa anonymt med webbläsaren Tor Browser. Ladda hem den här.

 

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann